تاريخ : جمعه 26 تیر 1394  | 1:16 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
بنیتس: آینده تیم من با نام راموس گره خورده است

سرمربی اسپانیایی تیم فوتبال رئال مادرید گفت: در مورد فروش راموس رضایت نداده‌ام و نمی‌خواهم این ستاره را از دست بدهم.

خبرگزاری فارس: بنیتس: آینده تیم من با نام راموس گره خورده است
 

به گزارش خبرگزاری فارس، رافائل بنیتس سرمربی تازه رئال مادرید در نشست خبری خود گفت: تمرینات بسیار خوبی را در اردوی استرالیا تجربه می‌کنیم و از شرایط تیم خود کاملاً رضایت دارم.

وی ادامه داد: خبر فروش راموس به یک تیم انگلیسی صحت ندارد و من در مورد فروش او رضایت نداده‌ام، از باشگاه نیز خواسته‌ام اجازه ندهد تا راموس را از دست بدهیم. آینده تیم من با نام راموس گره خورده است و اصلاً دلیلی وجود ندارد که از اعتراف به بزرگی این بازیکن بهراسم. او برای تیم من ارزشمند است و می‌خواهم وی را در کنار تیم خود داشته باشم.

راموس از منچستریونایتد پیشنهاد رسمی دریافت کرده و این روزها توسط وکیل خود سرگرم مذاکره با این باشگاه است.

انتهای پیام/آ


ادامه مطلب
نظرات 0
آذرگون: قلعه نویی در مورد قرارداد بازیکنان ملوان تصمیم می‌گیرد

سخنگوی باشگاه ملوان گفت: قلعه نویی در مورد قرارداد بازیکنان ملوان تصمیم گیری می‌کند.

خبرگزاری فارس: آذرگون: قلعه نویی در مورد قرارداد بازیکنان ملوان تصمیم می‌گیرد
 

محمود آذرگون در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد جلسه شب گذشته هیات مدیره باشگاه ملوان، گفت: در این نشست داریوش بهشتی خودش به عضویت هیات مدیره باشگاه ملوان در آمد و از سویی دیگر با انتخاب اعضا ایشان به عنوان مدیرعامل باشگاه ملوان هم انتخاب شد.

وی افزود: بهشتی اکنون باید سه عضو جدید دیگر را هم به هیات مدیره ملوان معرفی کند تا 4 عضو هیات مدیره باشگاه ملوان از سوی خود ایشان انتخاب شده باشد.

عضو هیات مدیره ملوان در مورد تصمیم‌های دیگر شب گذشته هیات مدیره گفت: پورشعبان به عنوان دبیر هیات مدیره انتخاب شد و قرار است یک حسابرس هم برای رسیدگی به وضعیت مالی باشگاه انتخاب شود.

آذرگون درمورد وضعیت بازیکنان ملوان که قرارداد ندارند، گفت: قرار است فهرست بازیکنان در اختیار امیر قلعه نویی قرار بگیرد و ایشان به عنوان سرمربی وضعیت قرارداد بازیکنان را تعیین کند و اینکه به کدام بازیکنان نیاز دارند و کدام بازیکنان مدنظرشان نیست.

انتهای پیام/آ


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 26 تیر 1394  | 1:15 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
بهشتی مدیرعامل باشگاه ملوان شد

مالک باشگاه ملوان به عنوان مدیرعامل این باشگاه نیز انتخاب شد.

خبرگزاری فارس: بهشتی مدیرعامل باشگاه ملوان شد
 

به گزارش خبرگزاری فارس، در جلسه شب گذشته هیات مدیره باشگاه ملوان داریوش بهشتی با اکثریت آرا به عنوان مدیرعامل باشگاه نیز انتخاب شد.

بهشتی مالک 55درصد از سهام باشگاه ملوان است و روز گذشته نیز امیر قلعه نویی را به عنوان سرمربی انتخاب کرد.

محمود آذرگون سخنگوی باشگاه ملوان درگفت و گو با فارس این خبر را تایید کرد.

انتهای پیام/آ


ادامه مطلب
نظرات 0
رونی: امکان دارد حضور در لیگ فوتبال آمریکا را تجربه کنم

مهاجم با تجربه تیم فوتبال منچستریونایتد قصد دارد در بخش پایانی دوران فوتبالش حضور در لیگ حرفه‌ای آمریکا را تجربه کند.

خبرگزاری فارس: رونی: امکان دارد حضور در لیگ فوتبال آمریکا را تجربه کنم
 

به گزارش خبرگزاری فارس، بعد از آنکه فرانک لمپارد و استیون جرارد، دو بازیکن مسن انگلیسی در تابستان سال جاری راه حضور در لیگ حرفه‌ای فوتبال آمریکا موسوم به MLS را در پیش گرفتند،‌ اکنون بازیکنان انگلیسی بیشتری به ورود به چنین مسابقاتی می‌اندیشند.

در این میان وین رونی یکی از ستارگانی است که به لیگ آمریکایی‌ها توجه دارد. ظاهراً او نیز تصمیم گرفته در دو، سه سال پایانی دوران حرفه‌ای‌اش فرصت حضور در این مسابقات را نیز کسب کند.

رونی به همین خاطر اظهار داشت: در شرایط کنونی تمام تمرکزم معطوف به منچستریونایتد است. اگر زمان فراغتی داشته باشم، بدیهی است در مورد آینده هم فکر می‌کنم. به هرحال در پایان دوران حرفه‌ای‌ام، یکی از گزینه‌هایی که می‌تواند برای فعالیتم مطرح شود،‌ لیگ آمریکا است.

وی ادامه داد: اگر زمانی موضوع حضور در چنین لیگی برایم جدی شود،‌بی‌شک با اعضای خانواده‌ام مشورت کرده و تصمیمی منطقی می‌گیرم.

انتهای پیام/آ


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 26 تیر 1394  | 1:15 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
ملوان هفته آینده به اردو می‌رود

تیم فوتبال ملوان انزلی هفته آینده با نظر قلعه نویی به یک اردوی داخلی می‌رود.

خبرگزاری فارس: ملوان هفته آینده به اردو می‌رود
 

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه نویی از روز دوشنبه در تمرینات تیم فوتبال ملوان حاضر می شود و به طور رسمی هدایت این تیم را برای فصل آینده به عهده می گیرد.

قرار است تیم ملوان هفته آینده با نظر سرمربی خود در یکی از شهرهای ایران اردو بزند. 

ملوان فصل گذشته سه سرمربی داشت که در نهایت فیروز کریمی توانست این تیم را در لیگ برتر نگه دارد اما در این فصل مالک و سرمربی تیم ملوان تغییر کرده و داریوش بهشتی به جای محجوب مالک سهام باشگاه شده است.

انتهای پیام/آ


ادامه مطلب
نظرات 0
مانژوکیچ: امیدوارم شماره ۱۷ یووه همچنان برایم خوش‌یمن باشد

مهاجم ملی‌پوش و کروات نزد بانوی پیر شماره پیراهنی را به تن خواهد کرد که برایش خوش‌یمن بوده و البته زمانی متعلق به دیوید تره‌زگه بوده است.

خبرگزاری فارس: مانژوکیچ: امیدوارم شماره ۱۷ یووه همچنان برایم خوش‌یمن باشد
 

به گزارش خبرگزاری فارس، ماریو مانژوکیچ که چند هفته قبل از اتلتیکومادرید به یوونتوس (بانوی پیر) پیوست، در فصل آینده رقابت‌های باشگاهی پیراهن شماره 17 را به تن خواهد کرد که زمانی در اختیار یکی از اسطوره‌های تیم تورینی یعنی تره‌زگه فرانسوی بود.

مانژوکیچ در این مورد اظهارداشت: اینجا نیامده‌ام که قول قطعی بدهم گل‌‌های زیادی می‌زنم. بلکه تنها این قول را می‌توانم بدهم که همیشه با تمام وجود در اختیار یووه باشم و بهترین بازی خود را انجام دهم. اما در مورد شماره پیراهن،‌تصمیم گرفتم شاره 17 را به تن کنم. چون این همان شماره‌ای بود که در ابتدای دوران فوتبالم در کرواسی داشتم. حتی بعد که بازیکنی حرفه‌ای شدم، همین شماره را حفظ کردم.

وی ادامه داد: از طرفی شماره 17 همانی است در تیم ملی نیز به تن دارم. خوشبختانه وقتی به یووه آمدم، این امکان بود که خودم شماره پیراهنم را انتخاب کنم. من هم همین را برگزیدم.

مانژوکیچ اضافه کرد: این شماره تا به حال برای من خوش‌یمن بوده، امیدوارم بعد از این هم همین‌طور باشد.

انتهای پیام/آ


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 26 تیر 1394  | 1:14 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
آرژانتینی‌ها از پاپلو آیمار تقدیر می‌کنند

فدراسیون فوتبال آرژانتین قصد دارد از ستاره اسبق کشورش که با دنیای فوتبال وداع کرد،‌ تقدیر کند.

خبرگزاری فارس: آرژانتینی‌ها از پاپلو آیمار تقدیر می‌کنند
 

به گزارش خبرگزاری فارس، دو روز بعد از آنکه پابلو آیمار در سن 35 سالگی با دنیای فوتبال وداع کرد، این سازمان اعلام کرد در مراسمی باشکوه که در آینده نزدیک برگزار خواهد شد، از این ستاره ارزشمند پیشین تقدیر خواهد کرد.

این اعلان در حالی انتشار یافت که در یکی،‌دو روز گذشته چهره‌های زیادی در آرژانتین از آیمار تعریف کرده و بابت تلاش‌هایش تمجید کردند.

از جمله لیونل مسی، اعجوبه بارسا و تیم ملی آرژانتین که در پیام خود عنوان کرد: با این تصمیم، بازیکنی بزرگ و فوق‌العاده بازنشسته شد. ستاره‌ای که یکی از الگوهای من بود. دست آیمار را می‌فشارم و برایش بهترین‌ها را در بخش تازه زندگی‌اش آرزو می‌کنم. از او بابت همه جادوگری‌هایش که همه ما را به وجد می‌آورد، تشکر می‌کنم.

آیمار که در چند وقت گذشته با تیم ریورپلات همکاری داشت، چهارشنبه از طریق صفحه خود در یکی از شبکه‌های اجتماعی این موضوع را به اطلاع همگان رساند.

او که در سال‌های 1999 تا 2009 موفق شد 52 مرتبه با پیراهن آلبی‌سلسته(تیم ملی آرژانتین) به میدان رود و 8 گل به ثمر رساند، از سال 1996 تاکنون در تیم‌های ریورپلات(2 دوره)، والنسیا، ساراگوسا اسپانیا و بنفیکا پرتغال بازی کرده است.

انتهای پیام/آ


ادامه مطلب
نظرات 0
گیگز: رقبا همه آماده‌اند/ منچستریونایتد باید با قدرت فصل را شروع کند

کمک‌مربی تیم فوتبال منچستریونایتد با توجه به آمادگی بسیار رقبا، خواهان شروع کار بهتری نسبت به فصل قبل برای شیاطین سرخ شد.

خبرگزاری فارس: گیگز: رقبا همه آماده‌اند/ منچستریونایتد باید با قدرت فصل را شروع کند
 

به گزارش خبرگزاری فارس، رایان گیگز که امسال نیز همانند فصل قبل به عنوان دستیار به لویی فان‌خال کمک می‌کند، معتقد است منچستریونایتد باید کاملاً به آمادگی برسد تا برخلاف سال گذشته،‌ این بار شروع کار دل‌انگیزی در لیگ برتر داشته باشد.

وی در مصاحبه با روزنامه ایونینگ نیوز اظهار داشت:‌ همه رقبا بسیار آماده و با انگیزه به مسابقات می‌آیند. از این رو کار برای ما بسیار سخت خواهد بود. باید بیشتر تلاش و تمرین کنیم که شروع بهتری داشته باشیم. نباید به حدی که اکنون در اختیار داریم، اکتفا کنیم. این نکته را همیشه در گذشته سرآلکس فرگوسن به ما هشدار می‌داد. می‌گفت باید از همان لحظه نخست کاملاً آماده بود. به همین دلیل باید تا روز شروع فصل جدید، کاملاً آماده شویم.

یونایتد‌ در نخستین روز از فصل جدید لیگ برتر با تاتنهام هاتسپرز دیدار می‌کنند.

 

انتهای پیام/آ


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 26 تیر 1394  | 1:13 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
تراشتگن می‌کوشد گلر شماره یک بارسا شود

درواز‌ه‌بان جوان بارسلونا برای آنکه گلر ثابت کاتالان‌ها در فصل جدید شود،‌ زودتر از موعد تعطیلات تابستانی به تمرینات بازگشت.

خبرگزاری فارس: تراشتگن می‌کوشد گلر شماره یک بارسا شود
 

به گزارش خبرگزاری فارس، مارک آندره‌تراشتگن در دومین فصل حضورش نزد آبی‌و‌اناری پوشان می‌خواهد جایگاه بهتری کسب کند. این گلر 23 ساله که در فصل گذشته در مسابقات لیگ قهرمانان اروپا تیم اسپانیایی را در زمین همراهی کرد و در رقابت‌های داخلی، ذخیره کلادیو براوو، گلر 32 ساله شیلیایی بود، تصمیم گرفته بیشتر تمرین کند تا نظر لوئیس انریکه را برای حضور به عنوان گلر ثابت به خود جلب کند.

در این مورد روزنامه اسپورت کاتولونیا گزارش کرد، تراشتگن به جای اینکه 13 روز دیگر در تعطیلات باشد،‌ قرار است 11 روز زودتر به تمرینات اضافه شود تا سریع خود را به شرایط مطلوب رسانده و در سفر به آمریکا قهرمان اروپا را همراهی کند.

انتهای پیام/آ


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 26 تیر 1394  | 1:13 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
تیم ملی فوتبال ساحلی فردا از پرتغال بازمی‌گردد

تیم ملی فوتبال ساحلی کشورمان که موفق به حضور در جمع 8 تیم برتر جهان شده است فردا ساعت 10:30 صبح وارد کشور خواهد شد.

خبرگزاری فارس: تیم ملی فوتبال ساحلی فردا از پرتغال بازمی‌گردد
 

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، ملی پوشان ایران که برای حضور در جام جهانی 2015 به پرتغال  سفر کرده بودند پس از حضور در مرحله یک چهارم نهایی و قرار گرفتن در جمع 8 تیم برتر جهان، فردا صبح (27تیر) ساعت 10:30 از طریق فرودگاه امام خمینی (ره) وارد تهران خواهند شد.

به گزارش فارس، شاگردان اوکتاویو در مرحله یک‌چهارم نهایی مقابل تاهیتی با نتیجه 5 بر 4 شکست خوردند و از رسیدن به مرحله نیمه‌نهایی بازماندند.
انتهای پیام/آ


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 598 :: 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 >